skip to main content
Ngôn ngữ:
Giới hạn tìm kiếm: Giới hạn tìm kiếm: Dạng tài nguyên Hiển thị kết quả với: Hiển thị kết quả với: Chỉ mục
Lọc theo: Ngôn ngữ: Albanian xóa
Result Number Material Type Add to My Shelf Action Record Details and Options
1
Material Type:
Bài báo
Thêm vào Góc nghiên cứu

PRANË NJERËZVE

Nomadi

Revistë Mikste Debatike për Çështje Shoqërore, Politikë, Kulturë Dhe Letërsi, 2005, Issue 8-09, pp.50-58

Toàn văn không sẵn có

2
Material Type:
Bài báo
Thêm vào Góc nghiên cứu

Monografi e denjë kushtuar një Virtuozi në Çifteli (për Ndue Shytin)

Munishi, Visar

Gjurmime Albanologjike - Folklor dhe etnologji, 2015, Issue 45, pp.251-256

ISSN: 0350-7998

Toàn văn không sẵn có

3
Material Type:
Bài báo
Thêm vào Góc nghiên cứu

Trashëgimia etnomuzikore e Lanç, në 70-Vjetorin e Çlirimit

Munishi, Visar

Gjurmime Albanologjike - Folklor dhe etnologji, 2014, Issue 44, pp.362-366

ISSN: 0350-7998

Toàn văn không sẵn có

4
Material Type:
Bài báo
Thêm vào Góc nghiên cứu

Jë Monografi kulturore për Traditën Muzikore të një Qyteti

Dushi, Arbnora

Gjurmime Albanologjike - Folklor dhe etnologji, 2015, Issue 45, pp.257-260

ISSN: 0350-7998

Toàn văn không sẵn có

5
Material Type:
Bài báo
Thêm vào Góc nghiên cứu

Minimalizmi në muzikë

Bajri, Ilir

Revistë Mikste Debatike për Çështje Shoqërore, Politikë, Kulturë Dhe Letërsi, 2009, Issue 1, pp.180-185

Toàn văn không sẵn có

6
Material Type:
Bài báo
Thêm vào Góc nghiên cứu

Vështrim psikologjik mbi personazhet e këngëve të kurbetit (Këngët nga shek. XIX deri në Luftën II Botërore) (vijon nga numri i kaluar)

Dibra, Miaser

Kultura Popullore, 2009, Issue 1-02, pp.3-34

ISSN: 0257-6082

Toàn văn không sẵn có

7
Material Type:
Bài báo
Thêm vào Góc nghiên cứu

Të dhëna historike rreth muzikës në qytetin e Elbasanit gjatë periudhës së pushtimit otoman

Zaçeliçi, Armand

Kultura Popullore, 2009, Issue 1-02, pp.173-185

ISSN: 0257-6082

Toàn văn không sẵn có

8
Material Type:
Bài báo
Thêm vào Góc nghiên cứu

METAFORA NË KËNGËT E DASHURISË DHE TË DASMËS

Dibra, Miaser

Kultura Popullore, 2006, Issue 1-02, pp.48-75

ISSN: 0257-6082

Toàn văn không sẵn có

9
Material Type:
Bài báo
Thêm vào Góc nghiên cứu

Muzika folklorike dhe Festivali, një vështrim mbi disa aspekte të së djeshmes dhe të sotmes

Qafoku, Klodian

Kultura Popullore, 2009, Issue 1-02, pp.227-231

ISSN: 0257-6082

Toàn văn không sẵn có

10
Material Type:
Bài báo
Thêm vào Góc nghiên cứu

SHKALLA MAGJIKE, MUZIKA E QETËSISË

Janković, Vesna

Përpjekja, 2008, Issue 25, pp.141-144

ISSN: 2073-4107 ; E-ISSN: 2073-4719

Toàn văn không sẵn có

11
Material Type:
Âm thanh
Thêm vào Góc nghiên cứu

Folk music of Albania

Lloyd, A. L

Toàn văn không sẵn có

Chủ đề của tôi

  1. Thiết lập

Refine Search Results

Mở rộng kết quả tìm kiếm

  1.   

Gợi ý tìm kiếm

Bỏ qua truy vấn này và tìm kiếm mọi thứ

theo tác giả:

  1. Munishi, Visar
  2. Dibra, Miaser
  3. Bajri, Ilir
  4. Zaçeliçi, Armand
  5. Nomadi

Đang tìm Cơ sở dữ liệu bên ngoài...