skip to main content
Ngôn ngữ:
Giới hạn tìm kiếm: Giới hạn tìm kiếm: Dạng tài nguyên Hiển thị kết quả với: Hiển thị kết quả với: Chỉ mục

Microwave-assisted extraction performed in low temperature and in vacuo for the extraction of labile compounds in food samples

Xiao, Xiaohua ; Song, Wei ; Wang, Jiayue ; Li, Gongke

Analytica Chimica Acta, Jan 27, 2012, Vol.712, p.85(9) [Tạp chí có phản biện]

ISSN: 0003-2670

Toàn văn sẵn có

Trích dẫn Trích dẫn bởi
  • Nhan đề:
    Microwave-assisted extraction performed in low temperature and in vacuo for the extraction of labile compounds in food samples
  • Tác giả: Xiao, Xiaohua ; Song, Wei ; Wang, Jiayue ; Li, Gongke
  • Là 1 phần của: Analytica Chimica Acta, Jan 27, 2012, Vol.712, p.85(9)
  • Mô tả: To link to full-text access for this article, visit this link: http://dx.doi.org/10.1016/j.aca.2011.11.034 Byline: Xiaohua Xiao, Wei Song, Jiayue Wang, Gongke Li Keywords: Microwave-assisted extraction; Low temperature; In vacuo; Chemical kinetic; Labile compound; Food sample Abstract: Display Omitted Author Affiliation: School of Chemistry and Chemical Engineering, Sun Yat-sen University, Guangzhou 510275, China Article History: Received 5 September 2011; Revised 13 November 2011; Accepted 14 November 2011
  • Ngôn ngữ: English
  • Số nhận dạng: ISSN: 0003-2670

Đang tìm Cơ sở dữ liệu bên ngoài...