skip to main content
Ngôn ngữ:
Giới hạn tìm kiếm: Giới hạn tìm kiếm: Dạng tài nguyên Hiển thị kết quả với: Hiển thị kết quả với: Chỉ mục

Toxic metals and metalloids in foods-10

Hartwig, A. ; Jahnke, G.

Chemical contaminants and residues in food, Chapter 10, pp.233-249

ISBN: 978-0-85709-058-4 ; ISBN: 978-0-85709-579-4 ; DOI: 10.1533/9780857095794.2.233

Toàn văn không sẵn có

Trích dẫn Trích dẫn bởi
  • Nhan đề:
    Toxic metals and metalloids in foods-10
  • Tác giả: Hartwig, A. ; Jahnke, G.
  • Chủ đề: aluminium ; arsenic ; cadmium ; lead ; mercury
  • Là 1 phần của: Chemical contaminants and residues in food, Chapter 10, pp.233-249
  • Mô tả: Toxic effects of metals and metalloids in food are most often associated with non-essential elements like arsenic, cadmium, lead and mercury, but can also arise from essential elements like copper, iron and zinc. The occurrence of some food-relevant elements and typical mean dietary intakes are presented. Toxicokinetic aspects as well as the most important toxic effects in animals and humans are covered. Finally, a comparison of the tolerable and estimated intake levels of some metals is made.
  • Nơi xuất bản: Elsevier Ltd
  • Năm xuất bản: 2012
  • Ngôn ngữ: English
  • Số nhận dạng: ISBN: 978-0-85709-058-4 ; ISBN: 978-0-85709-579-4 ; DOI: 10.1533/9780857095794.2.233

Đang tìm Cơ sở dữ liệu bên ngoài...