skip to main content
Ngôn ngữ:
Giới hạn tìm kiếm: Giới hạn tìm kiếm: Dạng tài nguyên Hiển thị kết quả với: Hiển thị kết quả với: Chỉ mục

Human nutrition : science for healthy living

Stephenson Tammy J.; Schiff Wendy

New York, NY : McGraw-Hill Education, [2016] - (612.3 STE 2016) - ISBN9780073402529 (hbk. : acid-free paper);ISBN0073402524 (hbk. : acid-free paper)

Kiểm tra tình trạng sẵn có của tài liệu

  • Nhan đề:
    Human nutrition : science for healthy living
  • Tác giả: Stephenson Tammy J.
  • Schiff Wendy
  • Chủ đề: Human nutrition -- Textbooks; Dinh dưỡng; Hệ tiêu hóa
  • Mô tả: Introduction to nutrition -- Evaluating nutrition information -- Basis of a healthy died -- Human digestion, absorption, and transport -- Carbohydrates: sugars, starches, and fiber -- Lipids: triglycerides, phospholipids, and sterols -- Proteins: amino acids -- Metabolism -- Vitamin overview and fat-soluble vitamins -- Water-soluble vitamins -- Trace minerals -- Obesity, energy balance, and weight management -- Eating disorders and disordered eating -- Nutrition for fitness and sport -- Pregnancy and lactation -- Infants, children, and adolescents -- Nutrition for older adults -- Food and water safety -- Global nutrition -- Appendix A: English- metric conversions and metric-to-household units -- Appendix B: Basic chemistry concepts -- Appendix C: Basic anatomy and physiology concepts -- Appendix D: Major monosaccharides, amino acids, and vitamins -- Appendix E: Vitamins involved in energy metabolism -- Appendix F: Nutrition assessment -- Appendix G: Daily values table -- Appendix H: Canada's food guide -- Appendix I: Food composition table.
  • Nơi xuất bản: New York, NY : McGraw-Hill Education
  • Năm xuất bản: 2016
  • Định dạng: xxvi, 661 pages : color illustrations ; 29 cm.
  • Ngôn ngữ: English
  • Số nhận dạng: ISBN9780073402529 (hbk. : acid-free paper);ISBN0073402524 (hbk. : acid-free paper)

Đang tìm Cơ sở dữ liệu bên ngoài...